donderdag 30 augustus 2018

Een kussen om te kussen

Even met jullie delen...

De meeste van jullie weten wel dat ik van oorsprong uit de zorg kom... jarenlang kwam ik bij een oude dame en ook toen ik uit dienst was, kwam ik er nog geregeld en heb er een mentorschap vervuld, een paar jaar geleden is ze overleden en ik kreeg van haar het door haarzelf geborduurde Laatste Avondmaal.


de voorfase: verwijderen van de lijst,
voorzichtig wassen en weer spannenTijdens het inpakken voor de verhuizing kwam ik het weer eens tegen en ik bedacht dat ik het niet op zou gaan hangen in het nieuwe huis. Maar ik wilde er wel wat anders mee, een kussen bedacht ik....
Toeval bestaat niet, en een uurtje later stond een klant aan de deur die een bestelling kwam ophalen.
Ze maakt tassen en ik vertelde van mijn plan. Ik vroeg of ze het voor me wilde maken. Eigenlijk werkt ze niet in opdracht, maar ze ging het doen.
Dit is het resultaat: made by SientjeGisteravond mocht ik het ophalen, ik ben zo blij en zo trots. Dit mag absoluut wel in het nieuwe huis een mooi plekje krijgen. Ik heb ook nog een oude prent van het laatste avondmaal van mijn grootouders, ik zie een leuk hip stoeltje, kussen erin, prent erboven... WAAW.

En uit dankbaarheid: Thanx Francien van Made by Sientje😘

3 opmerkingen:

  1. Ruud,

    Ik vond het zo'n mooi verhaal, dat ik geen "nee" kon zeggen.
    Ik ben blij dat het gelukt is en nog blijer dat jullie het geweldig vinden...HEEL VEEL PLEZIER ERMEE !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi verhaal Ruud. Zo blijft het mooie handwerk van de dame in ere. En een compliment voor de maakster, vakwerk.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.