maandag 1 maart 2021

Maart.

Het is de eerste dag van maart en het is complimentendag... en een complimentje voor jullie is absoluut op zijn plaats. Dank jullie wel voor de vele bezoeken de afgelopen 2 weken aan onze buitenwinkel en voorafgaand de vele bestellingen van steenmallen en alle aankopen op marktplaats. Door jullie local shopping hebben jullie de Arme Duivel de winter door geholpen... Super!

We hebben zaterdag in het zonnetje al een klein feestje gevierd, op afstand, ik vond gisteren een stille getuige op de toonbank (zie foto).Komende zaterdag pakken we buiten weer flink uit met tulpen en planten, want dat is ons wel duidelijk geworden afgelopen 2 weken... Jullie willen groen, kleur en voorjaar in huis. 

En geur niet te vergeten. Er is een grote hoeveelheid amberblokjes onderweg naar hier, naast de geuren Amber, Jasmijn en Black Musk die we al hadden, wordt het assortiment uitgebreid met Lotus, Roos, Orange en Vanille. En er komt ongeveer 60 kilo aanvulling van Mijn Stijl aan, of die hier is voor zaterdag is nog even spannend, laten we het hopen (ik laat het jullie weten).

Vanaf woensdag mogen we weer open op afspraak. Doordat we op zaterdag voor de winkel staan, is het het handigste om jullie bezoeken ook op de zaterdag te plannen. Zo pik je een combinatie mee van beide, hoe leuk is dat! 

We hebben tijdvakken van een kwartier beschikbaar tussen 10 en 16 uur. Dan mag je met 2 personen in de winkel rondsnuffelen.

Wanneer je wil komen kijken, laat me het tijdstip van je voorkeur weten via een PB'tje, dan leggen we dat vast.

Kom je voor tulpen, buitenplanten, kamerplanten, amberblokjes, een kaartje of een kleinigheidje dan hoef je geen afspraak te maken, dan helpen we je gewoon buiten. PS: we hebben een compleet nieuwe kaartenmolen erbij!Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.