woensdag 2 september 2020

Gas erop.Wat was het druk zaterdag in de winkel, wat was het gezellig! Heel erg leuk om veel bekende gezichten te zien, en ook veel nieuwe gezichten. Het is fijn om weer open te zijn, bezig te zijn.

We werden verrast met een beker, een grapje van lieve klanten, maar toch wel heel erg leuk om die te ontvangen :-)Alhoewel we in de vakantie niet stil hebben gezeten. Of ja... ik moet eerlijk zijn, ik heb wel een tijdje stil gezeten, mijn rug wilde niet meer, dus die 10 kuubs container heeft Chrit voornamelijk gevuld met zand, met wat hulp van de buurman. Dat zand is weg... en komt nooit meer terug.


Veel mensen denken dat wij altijd aan het werk zijn. Dat is niet zo hoor. Er is echt wel tijd voor leuke dingen (alsof werken niet leuk kan zijn), zo zijn we een dag op pad geweest om tuininspiratie op te doen en hebben we weinig zelf in de keuken gestaan en zijn we geregeld gaan uit eten of lunchen. Ook een dagje Efteling stond op de planning, altijd leuk!


Vandaag was een kleine mijlpaal. Het beton was droog en vandaag begonnen vader en zoon metselaar met hun werkzaamheden. Vanaf januari kijken we vanuit de woonkamer op een bouwput. De oude tuintrap ligt al een tijdje op de stort en we moesten of via een ladder, of via de buren naar het 2 meter hoger gelegen deel van de tuin, waar onder andere de kippen wonen. Gedoe.

Zoals bouwvakkers doen, vandaag ook weer in alle vroegte begonnen, de bouwradio aan en na een uurtje kwam er weer een vrachtwagen. Dit keer met betonblokken, zand en cement. Die betonblokken zijn overigens al bijna op. 

Maar... eind van de dag is er de vorm van een trap te zien. Met een breedte gelijk aan een schuifpui, helemaal super.Eind volgende week komt de voeger en dan... geloof het of niet, komt er weer een wagen zand... want er moet weer ander zand in voor de stratenmaker.


Hoe dan ook, we naderen het eindpunt (van deze fase) :-) Blij. Dit was een heftig, zwaar en ook erg prijzig deel van de verbouwing.


Zo, jullie zijn weer bijgepraat... Als de trap helemaal klaar is, zal ik jullie met alles trots het eindresultaat laten zien...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.