maandag 21 maart 2022

Terugblik.

Laatst vroeg mij iemand: 'hoe kijk je terug op de afgelopen periode, jullie winterslaap...'

Ik moest lachen, want van slaap was niet zo heel veel sprake. Ik denk dat het goed was, goed om even afstand te nemen van het bedrijf en er eens kritisch naar te kijken, goed om tijd te maken voor andere werkzaamheden die steeds vooruitgeschoven worden. 

Het is superfijn om week na week samen de vrijdag, zaterdag en zondag te kunnen klussen, zonder dat dat steeds onderbroken wordt door achter de toonbank te staan op zaterdag. Je kunt echt meters maken. In de dagen tussendoor kon ik materialen bijhalen en voorbereiden. We hebben wandjes gezet, beton gestort, leidingwerk voorbereid, verlichting gemonteerd, tegels gezet en gevoegd, plafonds gemaakt, en Chrit heeft geverfd. En ook nog dolomiet gesleept, niet te vergeten.

In de tussentijd ook nog veel grote meubels verkocht, de winkel veranderd, ook daar wandjes gezet, een nieuwe toonbank geplaatst en veel opnieuw ingericht. 

Is het af? Nee, helaas niet helemaal. Maar dat doen we wel tussendoor. Er liggen nog wat kleine dingetjes, daarom laten de foto's van het eindresultaat nog even op zich wachten.


De foto's van de winkel zijn wel klaar... Ik ga nog wat leuke spullen bijhalen komende week en de verse planten komen natuurlijk binnen, voor binnen en buiten, dan gaat de winkel weer leven.Dus hoe kijken we terug op deze periode... heel erg positief.  Misschien wel een idee om het komende winter te herhalen, onze badkamer is na dik 35 jaar aan vervanging toe, dus je weet maar nooit.

Maar we beginnen het geroezemoes in de winkel te missen, het geluid van de winkelbel, gewoon jullie hier bij ons... nog 5 nachtjes slapen...

Fijne avond!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.