zondag 23 januari 2022

Toonbank.

EINDELIJK... een nieuwe toonbank! Na meer dan een jaar zoeken kwam ik deze ineens online tegen. En nog in de buurt ook. Snel geschakeld en gaan kijken, ik vond hem direct prima. 

Niet dat onze vorige toonbank niet mooi was, in tegendeel, hij was prachtig, vintage en een mooi  thuis voor alle Mainzelmännchen. Maar hij was aan de voorkant van glas en dat is niet praktisch. Ik bedoel niet zozeer de vingerafdrukken van de kindjes die naar de Mainzels kijken, maar eerder dat je er dwars doorheen kijkt en alle rommel zit liggen. Een toonbank is eigenlijk bedoeld als opslag van draagtassen, vloeipapier en alles wat je rond de toonbank nodig hebt. Nu kan dat eindelijk uit het zicht.Het even omwisselen bleek iets complexer, er liepen vele kabels doorheen voor elektra en geluid, maar na een middagje op de rug onder de toonbank te liggen is dat allemaal opgelost.

Dat dat dan midden in een verbouwing is... tja... het is niet anders...

Gisteren is de oude toonbank naar een nieuw thuis vertrokken. Ik hoop dat er daar net zoveel artikelen 'overheen' mogen gaan als hier in de afgelopen 3 jaren...Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.