dinsdag 4 januari 2022

Oeps...

Met de beste wensen voor het nieuwe jaar meld ik me even bij jullie. Anders denken jullie vast, waar is de arme duivel gebleven. Nou, die is flink aan het werk, vandaar een kleine update.

In de periode tussen kerst en oud en nieuw hebben we lekker geluierd en weinig spannends gedaan, maar we zijn weer aan de gang. De lockdown en de geplande wintersluiting gebruiken we om wat orde op zaken te stellen. Er zitten nog steeds wat beginnersfoutjes in onze winkel, met name in de opslag. Spullen staan hier op meerdere locaties. In een grote kelder, in het magazijn op de eerste etage, in onze garage, werkplaats en in een externe loods. Onhandig. Alles staat door elkaar. Chaos alom. Een punt van ergernis ook, vandaar dat we besloten hebben dit aan te pakken. We zijn in het magazijn op de eerste etage begonnen, dit ligt achter de dubbele deur achterin de bovenwinkel. We hebben dit grotendeels leeggemaakt en de hele winkel boven staat nu vol spullen. Het tussenwandje was alleen aan de kant van de winkel afgewerkt, destijds in de snelheid om de winkel open te krijgen was er geen tijd meer voor. Er zijn ook 2 gaten in de muur waar eerst ramen zaten, die zijn van buiten wel aangepakt, maar aan de binnenkant keek je zo tegen de isolatie.


De gaten zijn dichtgemetseld, de muur is gestuct en glad afgewerkt, de tussenwand is voorzien van gipsplaten, en alles is al geverfd.Morgen worden 10 rekken geleverd om alles op en in te zetten, dus we zijn al een eind op weg.
In de garage zijn we aan het slopen...

Je zult vast denken... de titel van dit schrijfsel is 'oeps'... is er iets ingestort, of moesten er pleisters geplakt worden? Neenee, zo erg is het niet. Maar wat we even vergeten waren, is de balans... De verplichte telling van alle aanwezige goederen. Niet handig als je geen paadjes meer hebt om bij je spullen te komen omdat alles op 1 hoop ligt.
Ik ben het nieuwe jaar ook nog goed begonnen op brocante gebied, ik heb een grote partij mooie spullen mogen kopen en die ligt uiteraard ook door de winkel... en de toonbank ligt vol met gereedschap.
Oeps... Komt goed... kunst en vliegwerk, daar zijn we goed in :-D


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.