zondag 24 maart 2019

Conceptstore.

Het hoeft maar een naam te hebben, we waren een brocanterie en worden een conceptstore. Een marketingterm die voor meerdere uitleg vatbaar is.
Laat ik jullie direct gerust stellen, brocante blijft de hoofdzaak, of het nu boudoir, stoer, industrieel, frivool, voor binnen of voor buiten is. Wetende dat er ooit een grote winkel aan zou komen, heb ik al 3 jaar van elke inkooprit wat moois achtergehouden. Een hoeveelheid die de loods bijna uit elkaar liet klappen. Voor onze eigen nieuwe woning hebben we ook veel spul opzij gezet destijds, het past niet allemaal, en ook voor sommige brocantes die meeverhuisden, is nu geen geschikte plek te vinden. Dat komt allemaal in de winkel. Het is VEEL.


Maar er komt meer...

- woontextiel: onder andere kussens en plaids met de mooiste motieven en decors, goede degelijke kwaliteit en superstrakke prijzen.

- kaarten: wenskaarten en postkaarten, anders dan anders, verre van standaard.

- kaarsen: een kaarsje brengt altijd gezelligheid, wij krijgen ze in alle geuren en kleuren.

- thee: niks lekkerders dan een kopje thee op zijn tijd. Onze (hof)leverancier brengt ons 18 verschillende smaken.

- snoep: iedereen houdt wel een lekker snoepje op zijn tijd, bij ons vind je lekkere ouderwetse varianten.

- diverse gebruiksartikelen voor in huis met een mooie basic uitstraling, simpel, puur en betaalbaar.

en natuurlijk...

- planten: die waren jullie al van ons gewend voor in de tuin, er komt ook een selectie met leuke hippe kamerplanten bij.

We hebben alles geselecteerd op dat het een goede aanvulling biedt op het brocante assortiment. Dat was ook de reden dat we afgelopen vrijdag het halve land door gereisd zijn om keuzes te maken. En dat er vertegenwoordigers zijn langs geweest. Een hele nieuwe tak van sport, maar zo leuk om te doen, zo hartelijk ontvangen overal.

Laat jullie verrassen, gegarandeerd zijn jullie net zo enthousiast als wij.

Dan nog even kort de voortgang van afgelopen week. Het was een zware week, fysiek zwaar werk, heel veel schoonmaakwerk, er gebeurde veel, er ging heel veel goed, er ging veel heel snel en er zaten wat dingen tegen (en dan is een raamposter die naar beneden blijft komen echt maar een heel klein dingetje...)
Er kwam steeds hulp uit onverwachte hoek, bezoekjes op het juiste moment... het moest zo zijn.

De contouren zijn zichtbaar in de winkel nu. Het grove geschut staat op zijn plek zogezegd.
We bikkelen weer voort.
En de datum? Nog even geduld, ik weet het, ik terg jullie tot het uiterste. Ik doe het niet expres en geloof me, ik mis jullie ook!!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.