zondag 17 maart 2019

Hatsikidee.

Hoe is het mogelijk, hij was er vandaag voor het laatst. Of ja, niet dat hij nooit meer terug komt, maar onze elektricien, hij kwam in elk blog wel ergens voor, heeft zijn werk af. Hij is niet langzaam, zeker niet, maar het was een enorme berg werk. En die berg is nu voltooid... Het is een voordeel dat het onze oude buurman van de Napoleonsweg is, ik ken hem door een door, weet hoe hij zijn koffie het liefst drinkt. Ken zijn gewoontes en weet dat hij extra zijn best doet als je hem tussen de middag een frikandel XL speciaal haalt...
Dank je wel Guus! Topwerk!


Verder was het een gevarieerde week, er werd gepoetst, opgeruimd, gemonteerd, aangesloten, afgewerkt, geolied, gegrond, geverfd. Soms ook even gelummeld, gezanikt, gezeurd (over het weer) en koffie gedronken.
De vaste winkelverlichting is aangesloten, evenals de etalageverlichting. De ramen zijn allemaal afgeplakt, je kunt amper wat zien... en dat is ook de bedoeling. Wij kunnen niet naar buiten kijken, voordeel is dat we de regen ook amper gezien of beleefd hebben.
Er zijn weer kasten bijgekomen, hele mooie grote kasten en er staan mainzels in de vitrine, gewoon om even te kijken hoe het staat.In de tuin bloeit een grote boom. Dat heeft niks met de verbouwing te maken, maar wilde ik toch even met jullie delen :-)

Komende week klussen we gewoon weer door. En vrijdag gaan we iets doen waar ik nog op terug kom. Het is spannend, het wordt leuk. Wij hebben daar erg veel zin in. De leuke fase begint. De stoffige fase is voorbij. Heerlijk!

Fijne zondagavond!
PS: wij vinden het echt heel erg tof dat jullie onze verhalen lezen, liken en voorzien van leuk commentaar. Thanx daarvoor!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.